Tactiek

Het grootste plezier dat jij jezelf kan doen op de beurs, is het vasthouden aan een tactiek. Dat brengt rust en focus voor jouw beursavontuur en maakt beslissen velen malen makkelijker.

tactieken voor de beginnende belegger

Als je weet wat je doet, is beleggen één groot feest!

tactieken geven gemak

Gemak

Boven alles, maakt het beleggen volgens een tactiek het beursavontuur gemakkelijk. Zoals bij zoveel dingen tegenwoordig, is er een overvloed aan keuze op de beurs. Genoeg om iedere belegger te overspoelen met keuzestress.

Maar met een tactiek richt jij je op een specifiek soort beleggingen. Waardoor je het grootste deel van de zin en onzin rondom de beurs kunt negeren omdat het simpelweg niet in jouw tactiek past. Dat geeft rust en een hoop gemak.

Voor ieder wat wils

Omdat verschillende beleggers met verschillende doelstellingen de beurs op gaan, hebben we op het gebied van tactieken voor ieder wat wils. In onze video’s behandelen we zes tactieken voor de beginnende belegger.

Te beginnen met de makkelijkste tactiek van allemaal, die van de passivist. Kost slechts enkele minuten per maand, vergt weinig kennis en is vanuit iedere luie stoel uit te voeren. Uitermate geschikt voor iedereen die niet voor de lol, maar wel voor het rendement naar de beurs komt.

Ben je op zoek naar wat meer verdieping? Dan is de tactiek van de collectant, de trendvolger of die van de activist misschien iets voor jou. Vergen allemaal wat meer kennis en tijd. Maar wanneer ze goed worden uitgevoerd, betaalt dat zich terug in extra rendement.

En voor iedereen die van beleggen de nieuwe hobby wilt maken, zijn er de tactieken van de koopjesjager en de parelvisser. Alleen geschikt voor bazen die urenlang over de beurs kunnen praten, want je zadelt jezelf op met flink wat huiswerk. Maar daarmee open je wel de deur naar dikke klappers en stoere verhalen.

tactieken voor ieder wat wils

Kies een tactiek en ga beleggen!