Brokers

Aan de start van ieder beursavontuur moet een broker worden gekozen. Wij helpen jou vergelijken met broker reviews zodat jij goed van start gaat!

beste broker review beursbaas

“Noem het een geschenk of noodzakelijk kwaad, maar een broker hoort erbij”

Ga goed van start!

Als belegger is het kiezen van een broker een noodzakelijke en belangrijke stap tijdens de start van jouw beursavontuur. Wij nemen daarom regelmatig brokers onder de loep om te kijken of ze wel of niet aan te bevelen zijn. Overweeg je een rekening te openen bij een broker die wij nog niet onder de loep hebben genomen? Laat het ons weten via vraag.baak@beursbaas.com en we kijken graag met je mee. Of bekijk de aflevering op ons YouTube kanaal om te zien waar wij allemaal op letten bij het uitzoeken van een broker.

DEGIRO

Bij DEGIRO ga jij sowieso zelf beleggen, zien we geen alarmerende signalen, is het aanbod in orde, ben je lekker goedkoop uit en geniet van een ruim aanbod aan functionaliteiten. Alles bij elkaar dus een hele goede broker waar je veel waar krijgt voor je geld. Daarom is DEGIRO wat ons betreft de beste keus voor de beginnende belegger.

90%

MEXEM

Een goede broker voor de beginnende belegger. Het magere aanbod van ETFs en het bieden van vermogensbeheer zorgen voor een paar minpunten, maar verder heeft MEXEM alles op orde. Lage tarieven, geavanceerde tools en toegang tot beurzen van over de hele wereld. Een degelijke broker om het beursavontuur mee aan te gaan.

70%

LYNX

LYNX is er voor de ervaren belegger. Op alle facetten bieden ze veel meer dan de basis, maar dat komt ook tegen een hogere prijs. Ze zijn zeker niet de duurste, maar ook echt niet goedkoop. Wanneer jij in de complexe producten wilt gaan duiken, dan is LYNX een interessante broker door haar focus en scherpe tarieven voor opties.

60%

BUX

BUX is een leuke app die beleggen op een makkelijke manier aanbiedt voor particuliere beleggers. De tarieven zijn zeer laag, maar de karigheid van het aanbod zal voor menig belegger tot frustratie en gemiste kansen leiden. Het ontbreken van goede wereldindex ETFs zorgt ervoor dat iedere belegger moeite zal hebben met het opbouwen van een solide basis.

60%

BINCK

BINCK is een broker die je beter links kunt laten liggen. Je geld staat er veilig en ze bieden allerlei extra’s, maar ze zijn peperduur voor de beginnende belegger en negeren alle beurzen buiten de VS en Europa. Een beperkt aanbod tegen hoge kosten is niet waar wij blij van worden. Het feit dat ze ook nog meerdere vormen van beheerd beleggen aanbieden, maakt het lijstje van minpunten alleen maar langer.

40%