Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Iedereen kan beleggen! Jij ook. Maar we snappen ook dat het verwarrend en tijdrovend is om dat beurswereldje te begrijpen. Daarom hebben wij pakketten voor de beginnende belegger die jou stap voor stap helpen om aan jouw eigen beursavontuur te beginnen.

Drie smaken.

Ons instapmodel is het minimum pakket. Ideaal voor iedereen die eigenlijk geen tijd denkt te hebben om zelf te beleggen. In sneltreinvaart leggen we jouw de basis uit en laten we jou stap voor stap zien hoe jij als passivist aan de slag gaat. 100% zelfstudie, dus jij bepaalt het tempo.

Als je op zoek bent naar meer verdieping, dan is het standaard pakket echt iets voor jou. Dat bevat de uitgebreide uitleg, praktische tips en slimme trucs die elke belegger goed kan gebruiken. Jij bepaalt zelf het tempo met dit zelfstudie pakket waar alle tactieken aan bod komen.

Wordt je liever begeleidt tijdens het studeren? Geen probleem! Kies dan voor ons premium pakket. Zowel online als persoonlijk krijg jij dan hulp van de baas zelf. Samen bekijken we jouw situatie, staan we wat langer stil bij de onderwerpen die jij belangrijk vindt en maken we een tactiek op maat. Je krijgt je eigen persoonlijke handboek mee en kan op een jaar nazorg rekenen. Beter kun je niet aan jouw beursavontuur beginnen.

Welk pakket je ook kiest, het doel is altijd om jou zelfstandig aan het beleggen te krijgen. Zodat jij weet wat je aan het doen bent, een mooi rendement behaalt en er nog lol aan beleeft ook. Als een baas!.

We zijn er voor die vliegende start en daarna kun jij het helemaal zelf!

Het Onderscheid

Om de verschillen tussen onze pakketten in een klap duidelijk te maken hebben we ze voor jou even op een rijtje gezet. Wel zo handig om te bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen om een baas op de beurs te worden!

De pakketten van Beursbaas

Verjaardagsdeal!

Het is september, de maand waarin Beursbaas werd opgericht. En daarom pakken we speciaal voor deze maand uit met een prachtige deal voor iedereen:

Bepaal je eigen prijs!

Heel de maand september bepaal jij wat jij voor onze pakketten betaalt. Je start direct, betaalt achteraf en mag er een prijs op plakken die jij het zelf waard vindt.

Doe de test en vind jouw pakket!Ben jij benieuwd of je het snelste, het meest gekozen of het best beoordeelde pakket moet hebben? Doe dan onze zelftest en kom er binnen een paar vragen achter welk pakket bij jou past!