Over Beursbaas

Wij zijn er voor de beginnende belegger. Om de simpele dat reden dat wij vinden dat meer mensen zouden moeten beleggen. Het is leuk, makkelijk en rendabel. Alle reden dus om te starten met jouw beursavontuur en zelf te gaan beleggen als een baas!

“Sparen leer je hopelijk van je ouders, maar nergens leer je hoe je moet beleggen. Dat moest maar eens veranderen!”

De Methode

Als je mensen wilt helpen, dan kun je het beste ze iets leren. Wij nemen je dus niet je geld of je beslissingen uit handen zoals zoveel vermogensbeheerders graag doen. Neen! Wij leren jou hoe jij zelf jouw eigen geld kunt gaan beleggen. Zo houdt jij al de lol, het gemak en het rendement voor jezelf.

Via ons YouTube kanaal leggen we alles stap voor stap uit. Een mix van theorie en praktijk die jou tijdens jouw beursavontuur begeleid. Alles wat een beginnede belegger nodig heeft om aan de slag te gaan.

De rode draad uit de video’s wordt aangevuld met blogs, analyses en een complete kennisbank op onze website. We trekken werkelijk alles uit de kast om jouw beursavontuur tot een succes te maken.

over beursbaas de methode
over beursbaas de deal

De Deal

Wij doneren al onze kennis en hulp aan iedereen die het kan gebruiken. Alles op ons YouTube kanaal en onze website is volledig openbaar.

In ruil voor die vrijgevigheid vragen wij om donaties. Met een like of comment onder onze video’s, blogs of posts help je ons meer mensen te bereiken. Dat waarderen wij al enorm. 

Maar helemaal blij worden wij van donaties in de vorm van keiharde euro’s. De deuren van onze bankrekening staan open en iedere euro wordt gewaardeerd. Alle donaties gebruiken wij om nog meer bazen de beurs op te helpen!

De Motivatie

Oprichter en eigenaar Jacco Weijers verbaasde zich al jaren dat niet meer mensen de beurs op gingen. Hijzelf is gestart met beleggen vanaf zijn allereerste salaristrookje en heeft altijd genoten van het spelletje en uiteraard het rendement.

In gesprekken met vrienden, familie en collega’s over de beurs kwam keer op keer naar voren dat velen een verkeerd beeld hebben van beleggen. Investeren zou saai zijn. Beleggen zou veel te moeilijk zijn en alleen door experts gedaan kunnen worden. En bovenal, zou de beurs veel te risicovol zijn en je al je geld kunnen verliezen.

Hartstikke fout natuurlijk. De realiteit is dat beleggen leuk, makkelijk en bovenal rendabel is. Hoog tijd dus om het bewijs te leveren en Nederland aan het beleggen te krijgen. Wij hebben het per slot van rekening uitgevonden! Daarvoor zet onze oprichter alle denkbare middelen in. Van beurspraat tot beurspret.

Kom je hem ergens tegen, vraag hem dan vooral eens naar het beurswereldje. Want hij doet weinig liever dan praten over Beursbaas.

welkom baas