Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Beursbaas is in 2019 opgericht door onze oprichter Jacco Weijers omdat hij niet snapte waarom zo weinig mensen beleggen. Sindsdien probeert Beursbaas op geheel eigen wijze zoveel mogelijk mensen te helpen om als baas de beurs op te gaan. Want wij weten een ding zeker: iedereen kan beleggen!

De missie.

Het is de missie van Beursbaas om meer mensen de beurs op te krijgen. Niet omdat wij dat zo fijn vinden, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat veel mensen zichzelf een plezier doen door te gaan beleggen. Het heft in eigen handen nemen en de beurs op! In plaats van angstig van de zijkant toe te kijken en genoegen te nemen met een waardeloze spaarrente.

Die missie staat centraal bij alles wat wij doen en vertaald zich ook naar onze doelen.

Het eenmansteam.

Oprichter, eigenaar, trainer, coach, designer, interviewer en de marketingafdeling. Jacco Weijers draagt alle petten die bij Beursbaas aan de kapstok hangen. Soms verwarrend maar meestal vermakelijk. En of het nu getuigt van een enorme creatieve genialiteit of een schizofrene waanzin, feit is dat hij het eenmansteam vormt dat Beursbaas zo typisch Beursbaas maakt.

Dus als je ons helemaal te gek vindt, dan is dat aan hem te danken. En als jij je neus ophaalt voor alles wat wij doen, dan moet je ook bij hem zijn. Jacco Weijers staat je in beide gevallen graag te woord.

Het kantoor.

De thuisbasis van Beursbaas bevindt zich aan de Van Noremborghstraat in ‘s-Hertogenbosch. Laat het ons weten als je in de buurt bent, dan zetten wij de koffie alvast klaar.

De gegevens van Beursbaas

Zoals je van ieder bedrijf mag verwachten hebben we bij Beursbaas ook netjes onze zaakjes op orde. Dus als je ons wilt volgen, iets wilt vragen of iets anders van ons nodig hebt, dan helpen wij jou graag. Laat een bericht achter en je hoort van ons!