Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Bij Beursbaas houden wij ons bezig met de zin en onzin van het beurswereldje. En voorzien dat op geheel eigen wijze van ons commentaar. Wat betekent dat we behoorlijk wat hebben om ons tegenaan te bemoeien, want de wereldwijde beurzen zorgen dagelijks voor een stroom aan nieuwsberichten en analyses. Daarom houden wij er meerdere kanalen op na, zodat we altijd een goede plek hebben voor de content die we maken.

De Website.

Het vlaggeschip van het bedrijf. Hier vindt jij alles over het bedrijf, de tactieken en de pakketten. Alle informatie die jij als volger en klant van ons wilt weten. En als we iets niet hebben vermeld, maar jij wilt het nog steeds weten, dan kun je via de website ook in contact komen met ons team.

De Blog.

Onze krant. Hier schrijven wij over de zaken die ons opvallen op de beurs. En dat kan vanalles zijn. Redenen waarom beleggen zo heerlijk is, trends die we zien ontwikkelen, de scores van verschillende aandelen of een stukje uitleg over een beursfenomeen dat de kop heeft opgestoken.

Meestal gaat het hier over de zin van het beurswereldje, maar op vrijdag laten we de teugels vieren voor wat lol. Dan kun je blogs verwachten over beleggende gorilla’s, een potje beursbingo of een interview van de oprichter met zichzelf.

LinkedIn.

De tijdlijn van het bedrijf. Als jij een vinger aan de pols van Beursbaas wilt houden dan is onze LinkedIn pagina de perfecte plek om dat te doen. Daar komt alles voorbij. Nieuwe blogs, updates over de pakketten, afgestudeerde klanten, interessante nieuwsberichten en alles wat verder onze aandacht grijpt in de wereld van de beurs.

Al het nieuws van onze kanalen, posten wij op de Beursbaas tijdlijn waar jij het kan lezen, liken en van commentaar voorzien. Dus zorg dat je ons volgt op LinkedIn en mis nooit meer iets van Beursbaas.

YouTube.

Onze zender. Sommige onderwerpen verdienen het om uitgebeeld te worden. Dan halen we het hele team van stal voor animaties, voiceovers en productie. Dezelfde kwaliteit die we bieden in onze pakketten, resulteert dan in een video die jou meeneemt in een stukje beurskennis.

Dat kan over de zin van beleggen gaan, zoals onze serie beursbeginselen, maar ook hier is er plek voor de onzin van het beurswereldje. Allemaal komt het voorbij op ons YouTube kanaal.