Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Je hebt het ons al vaak horen zeggen en we zijn ook vastberaden om het te blijven bewijzen: Iedereen kan beleggen! Die vastberadenheid brengen wij graag in de pratijk met onze garanties. Iedere dag doen wij ons best om onze klanten nog beter en makkelijker op hun wenken te bedienen. En wij stoppen niet totdat jij tevreden bent. Want dat verdient een klant. Iedere klant.

Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat tot nu toe al onze klanten een dike vette voldoende geven voor onze diensten. Velen belonen ons zelfs met perfecte scores! En dat willen wij graag zo houden. Daarom kan iedereen die bij Beursbaas klant wordt, rekenen op onze garanties!

100% antwoordgarantie.

Ondanks dat onze pakketten vol zitten met kraakheldere uitleg over het beurswereldje, kan het voorkomen dat iets niet helemaal duidelijk is. Geen enkel problem! Want wij beloven plechtig dat we elke vraag die jij hebt, zullen beantwoorden.

Bij Beursbaas werken namelijk uitsluitend wijsneuzen. Dus als jij een vraag kunt bedenken, dan moeten wij hem beantwoorden. Zo zitten wij nou eenmaal in elkaar. En geloof ons, dat gaat nooit veranderen.

Dus als jij met een vraag blijft zitten na het bestuderen van een van onze pakketten, dan hoef je slechts een gil te geven en wij gaan op zoek naar het antwoord. Heb je nu al een vraag? Stuur deze dan vooral naar onze Antwoordassistent via vraag.baak@beursbaas.com

Niet goed, geld terug.

Wij helpen jou te starten met jouw eigen beursavontuur. Door onze pakketten bomvol heldere uitleg, belangrijke details en waardevolle tips te stoppen, mogen wij al sinds onze allereerste klant rekenen op lovende recensies. Daar zijn wij heel trots op en dankbaar voor. En het motiveert ons om ons te blijven verbeteren.

Mocht het echter voorkomen dat het ons niet lukt om jou te helpen bij jouw start op de beurs, dan balen wij daar uiteraard flink van. Maar zullen we jou netjes jouw geld teruggeven als jij daarom vraagt. We waarderen het dan wel heel erg als jij ons vertelt waarom jij niet geholpen bent door onze pakketten, zodat wij kunnen voorkomen dat het nog een keer gebeurd.

Vertrouw op onze garanties.

Met onze 100% antwoordgarantie en niet goed, geld terug garantie kun jij zonder risico aan een Beursbaas pakket beginnen. Zo dragen wij ons steentje bij om vanaf het begin een vertrouwde leeromgeving te creëren waar jij volledig kunt focussen op de start van jouw beursavontuur!