Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Beursbaas is opgericht om beleggen voor meer mensen toegankelijk te maken. Onze oprichter Jacco Weijers belegt zelf al jaren en is er van overtuigd dat meer mensen zichzelf een plezier zouden doen door te gaan beleggen. Daarom zijn onze doelen ook gericht op het verbeteren van de reputatie van beleggen en het net zo normaal te laten worden als sparen.

Daarom laten we geen middel ongemoeid om het imago van beleggen op te poetsen. Onze pakketten zitten bomvol klip-en-klare uitleg die iedereen kan volgen en met onze blogs en video’s behandelen we op geheel eigen wijze de zin en onzin van de beurswereld. Alles om jou te overtuigen van hetgeen wij allang weten: Iedereen kan beleggen!

Beleggen verdient een betere reputatie.

De gemiddelde mening over beleggen is niet best. Je hoort van alles voorbij komen. Dat je al je geld gaat verliezen, dat het alleen voor ouderen of rijken is en dat die hele beurswereld gebakken lucht is. Het ene vooroordeel is nog hardnekkiger dan het andere. Het is een van onze doelen om daar verandering in te brengen!

Je zal ons niet horen zeggen dat beleggen zaligmakend is, maar het is wel een prima manier om je geld aan het werk te zetten. Helemaal als je het vergelijkt met sparen, want dat levert vandaag de dag werkelijk niets meer op.

De meeste slechte verhalen over beleggen komen van mensen die niet wisten wat ze aan het doen waren. Die zijn of zelf gaan prutsen en hebben geld verloren, of hebben iemand anders laten prutsen en zijn zo geld verloren. Net als met fietsen, is het met beleggen nodig dat je even leert hoe het moet zodat je daarna veilig de wijde beurswereld in kunt. Precies dat doen wij bij Beursbaas. Jou goed op weg helpen, zodat jij het verder zelf prima red.

Als je de verhalen van onze klanten hoort, dan hoor je hoe leuk, makkelijk en rendabel beleggen is. En dat je niet oud of rijk hoeft te zijn om te starten met beleggen. Maar juist dat je er rijk van bent geworden wanneer je oude dag aanbreekt. Door te beleggen neem je zelf het heft in handen en zorg je ervoor dat je later wat beter in de slappe was zit.

Wij strijden ervoor om beleggen net zo normaal te maken als sparen. Dat als jij op een feestje vertelt dat jij zelf jouw geld belegt, dat niemand je daarom raar aankijkt. Maar dat iedereen je welkom heet bij de club van beleggers!

Jouw geld verdient het om belegd te worden!

Naast dat beleggen zelf een betere reputatie verdient, is het ook een van onze doelen dat meer mensen gaan beleggen. Niet omdat wij daar blij van worden, maar omdat jouw geld daar blij van wordt. Jouw geld dat nu op een spaarrekening staat en daar totaal niet gewaardeerd wordt. Dat geld verdient het om in aandelen gestopt te worden en te groeien!

We zijn allemaal opgevoed dat je zuinig moet zijn op je geld. Wij Nederlanders zijn echte spaarders. Netjes een deel van je salaris sparen voor later. Sparen is goed, want het zorgt ervoor dat je later een appeltje voor de dorst hebt.

Als sparen goed is, dan is beleggen beter. Want met beleggen zet jij ook telkens geld opzij voor later, maar laat je dat ook nog eens elk jaar groeien. Iets dat met sparen in deze tijden nauwelijks nog mogelijk is. Daarbij gaat een wereld van keuze voor je open. In plaats van tussen een paar verschillende banken te kiezen, kun je als belegger opeens kiezen uit duizenden verschillende bedrijven. Bedrijven die stuk voor stuk hard werken om jou als aandeelhouder mee te laten profiteren van hun slimme producten en diensten.

Jouw zuurverdiende geld verdient het om mee te profiteren van een winstgevend bedrijf in plaats van waardeloos te staan verdampen op een bankrekening. Dus doe je vermogen een plezier en ga beleggen! Beursbaas streeft erna dat iedereen snapt dat sparen de eerste stap is naar een vermogen opbouwen en beleggen de tweede!

Wij hopen het mee te gaan maken dat het heel normaal is dat tieners met het geld van hun eerste bijbaantje een aandeel kopen.

Onze doelen

Jij kunt ons helpen!

Ga beleggen! En help ons onze doelen te bereiken. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je toekomstige zelf. Ga aan de slag en ontdek dat beleggen makkelijk, leuk en rendabdel is. Wij weten zeker dat je geen spijt gaat krijgen van jouw keuze om te gaan beleggen!

En als je niet weet waar je moet beginnen of het een beetje eng vindt, dan staat Beursbaas voor je klaar. Met onze pakketten helpen wij jou uiteraard graag op weg. Wij zorgen voor die vliegende start om van jou een baas op de beurs te maken!