Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Bij Beursbaas staat duidelijkheid hoog in het vaandel. En zeker binnen het beurswereldje, waar zaken nog weleens waziger worden voorgeschoteld dan nodig is, willen wij zo duidelijk mogelijk zijn. Daarom mag iedere klant, volgers en fan van ons verwachten dat wij ons aan onze beloften houden!

Wij leren jou een vaardigheid.

Beleggen is een vaardigheid. Hoe langer je het doet, hoe beter je er in wordt. Die vaardigheid leren wij jou, dat beloven we!

Onze pakketten zijn erop gericht om jou op weg te helpen als belegger. Om jou een vliegende start te geven zodat je weet hoe je moet beginnen en waar je op moet blijven letten. En hoe je die fouten vermijdt die veel beleggers wel maken die zo maar wat doen. Wij bieden jou de hulp die jij nodig hebt om te starten en geven jou het zelfvertrouwen om door te gaan. Zodat jij daarna zelf beter kunt worden en ons niet meer nodig hebt.

Vergelijk het met leren fietsen. Dat had je misschien best zelf kunnen proberen, maar dan had je ook mogen rekenen op iets meer schaafwonden. Door hulp te krijgen van iemand die weet hoe het moet, leer jij sneller en met veel minder ongelukken. Zo is het ook met leren beleggen. Wij helpen jou snel op weg en geven jou een tactiek mee, zodat je niet eerst allerlei fouten hoeft te maken voordat je het spelletje doorkrijgt. Dat scheelt tijd, dat scheelt geld en dat scheelt een hele hoop gevloek.

En zodra jij klaar bent om de beurs op gaan, kun je het vanaf daar ook helemaal zelf. Zonder zijwieltjes ga jij op pad om die vaardigheid van beleggen steeds beter onder de knie te krijgen. Beter worden, beter worden, beter worden. Wij zijn er uiteraard nog als je vragen hebt, maar je zult snel genoeg merken dat jij jezelf prima weet te redden op de wereldwijde beurzen. Als een baas!

Wij blijven ons verbeteren.

Net zoals elke belegger elk jaar beter wordt, worden wij ook steeds beter in het helpen van onze klanten. Alle feedback die wij krijgen, gebruiken wij om telkens weer beter te worden. Die vernieuwde inzichten blijven we met jou delen. Door onze lespakketten aan te vullen, door nog meer details van de tactieken en trucjes te delen en door onze uitleg steeds duidelijker aan jou te presenteren.

Als klant van Beursbaas mag je er dus op rekenen dat ook wij telkens weer beter worden. Om die reden updaten we regelmatig onze materialen, komen we telkens weer met nieuwe blogs en video’s en gebruiken we de feedback die we van jou krijgen om weer een beetje beter te worden.

Wij respecteren privacy.

Wij houden er zelf niet van als onze persoonsgegevens te grabbel worden gegooid en zullen dat dus ook niet bij onze klanten doen. Daarom vragen wij alleen naar jouw gegevens als dat echt nodig is om jou beter van dienst te zijn.

En uiteraard verwijderen wij die gegevens ook direct weer als jij daar om vraagt. Voor meer uitleg over hoe wij omgaan met jouw gegevens en hoe wij jouw privacy respecteren kun je altijd ons privacybeleid raadplegen of contact opnemen via vraag.baak@beursbaas.com.

Wij zijn trots!

Wij geloven in onze aanpak. Waarbij wij jou leren beleggen en niet profiteren van jouw gebrek aan kennis. Zoals dat soms bij anderen in het beurswereldje wel het geval is. Wij weten zeker dat iedereen kan beleggen en zullen blijven bewijzen dat met de diensten van Beursbaas daar geen woord aan gelogen is!

Wij zijn trots op onze stijl en kiezen ervoor om duidelijk te zijn over de zin en onzin van het beurswereldje. Dat doen we met klinkklare taal en een portie humor. Het moet voor ons ook wel leuk blijven natuurlijk. En dat we daar mee afwijken van het overwegende stoffige imago van vermogensbeheerders en beursanalisten vinden wij geen probleem, dat vinden wij een compliment!

Wij zijn ook trots op de waarde die wij bieden met onze diensten. Onze lespakketten zitten goed in elkaar en krijgen lovende recencies van klanten. De blogs en video’s maken wij met veel plezier en worden met veel plezier gevolgd. Wij weten dan ook heel goed wat onze diensten waard zijn en als wij ergens een prijs op plakken dan hebben we daar goed over nagedacht. Om die reden geven wij geen korting. Als iets goedkoper zou moeten zijn, dan passen we de prijs wel aan.

Alles wat wij maken, krijgt onze volle aandacht en wordt pas gepubliceerd als wij er zelf tevreden mee zijn. Wij zien dan ook graag klanten en volgers van onze content genieten, maar zijn te trots om anderen met onze producten en diensten aan de haal te zien gaan. Daarom zijn de gebruikersvoorwaarden altijd van toepassing op alles wat wij maken hier bij Beursbaas.

En tenslotte, hoe trots we ook zijn op onze diensten, zullen we nooit te trots worden om onszelf op de hak te nemen. Om die reden praten we ook over de onzin op de beurzen, nemen we op vrijdag het leven wat minder serieus en vinden we het een prima idee dat de oprichter zichzelf interviewt.

Onze klanten nemen we altijd serieus, maar voor onzelf maken we graag een uitzondering.