Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Heldere uitleg, praktische tips en slimme trucs. Daar zit het standaard pakket vol mee. En dat bestudeer jij waar en wanneer je maar wilt in jouw eigen tempo. Zo kun jij zelf leren hoe je start met beleggen.

Het Standaard Pakket

Stap voor stap begin jij met beleggen. Alles wat je moet weten in een serie video’s die jij zelf bestudeert.

200,-

Inhoud

Met ons standaard pakket voorzien we jou van heldere uitleg, praktische tips en slimme trucs. In 20 hoofdstukken komt alles aan bod wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. Als een baas!

In de eerste hoofdstukken leggen we uit hoe het beurswereldje werkt. Om vervolgens over te schakelen naar de verschillende tactieken en het opbouwen, bijhouden en afbouwen van jouw eigen aandelen portefeuille. De hoofdstukken zijn vormgegeven in video’s die jij waar en wanneer je maar wilt kunt bekijken. En met de opdrachten in de verschillende hoofdstukken ben je aan het eind van het pakket ook daadwerkelijk aan het beleggen.

De tactiek die jij gaat uitspelen kun je zelf aanvullen met onze power plays. Dat zijn slimme trucs waardoor je extra rendement scoort. Van iedere power play staat er een gedetailleerd stappenplan voor je klaar.

Zodra jij het lesmateriaal hebt doorlopen, ben je afgestudeerd! Als kado krijg je van ons een handbook mee voor de tactiek die jij hebt gekozen zodat je de komende decennia het hoofd koel en het rendement veilig kunt houden. Maar we nemen niet direct afscheid. Nog 6 maanden lang blijft jouw account actief zodat je nog eens een video kunt terugkijken wanneer je dat wilt.

Het standaard pakket. Zelf leren hoe je start met beleggen.

Ideaal voor…

De beginnende belegger die zelf wilt leren hoe je start met beleggen. Met dit pakket ga jij een hoop tijd besparen en beginnersfouten ontwijken. Zodat je vanaf van het begin kunt genieten van een zorgeloos en rendabel beursavontuur. Net als onze andere klanten die jou voorgingen.

Doe de test en vind jouw pakket!Ben jij benieuwd of je het snelste, het meest gekozen of het best beoordeelde pakket moet hebben? Doe dan onze zelftest en kom er binnen een paar vragen achter welk pakket bij jou past!