Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

Wij gaan ver om te bewijzen dat iedereen kan beleggen! En daarom bieden we met ons premium pakket het allerbeste. Speciaal voor jou. Dus start leer beleggen met begeleiding op maat.

Het Premium Pakket

Met het premium pakket halen we alles uit de kast en krijg jij begeleiding op maat. Voor wie alleen het beste goed genoeg is.

1000,-

Inhoud

Met ons premium pakket krijg jij het beste van wat Beursbaas te bieden heeft. Begeleiding op maat, persoonlijke lessen en een aanpak die jou aanspreekt en motiveert. Wij zetten alles op alles om jou een vliegende start op de beurs te bieden. Als een baas!

Alle tactieken zullen uitgebreid behandeld worden en vervolgens zullen we op basis van jouw voorkeuren die mixen tot een een geheel persoonlijke tactiek die perfect bij jou past. Maatwerk dus. En daar hoort ook een op maat gemaakt handboek bij dat jouw unieke tactiek voor de komende decennia uitstippelt. Uiteraard aangevuld met de power plays die jou nog meer rendement op gaan leveren. Zodat niets jou meer in de weg staat om zelf te gaan beleggen!

Maar daar houdt het niet op. Die eerste maanden zijn het spannendst voor een belegger en dus loodst jouw coach je door die periode heen. Ook houd jij tot 12 maanden na afstuderen toegang tot het material in onze online leeromgeving. En profiteer jij dus mee van updates die wij aan de lesmaterialen meegeven.

Het Premium pakket. Leer beleggen met begeleiding op maat.

Ideaal voor…

Voor de beginnende belegger die alleen genoegen neemt met het allerbeste. Jouw persoonlijke coach geeft persoonlijke begeleiding en alles wordt voor jou op maat gemaakt. Met de exclusieve toegang tot alles wat Beursbaas te bieden heeft, leer jij beleggen met begeleiding op maat.

Omdat we onze volle aandacht willen kunnen schenken aan de klanten die een premium pakket afnemen, is het aantal premium pakketten dat we jaarlijks aanbieden beperkt. Op dit moment is de inschrijving OPEN voor het premium pakket.

Doe de test en vind jouw pakket!Ben jij benieuwd of je het snelste, het meest gekozen of het best beoordeelde pakket moet hebben? Doe dan onze zelftest en kom er binnen een paar vragen achter welk pakket bij jou past!