Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

De snelste manier om zelf te leren beleggen! Al het broodnodige om aan jouw eigen beursavontuur te beginnen. Met het minimum pakket houden we het beknopt zodat jij in sneltreinvaart een baas op de beurs wordt!

Het Minimum Pakket

De snelste manier om zelf te leren beleggen. Geen gedoe, maar een beknopt stappenplan dat jou de beurs op helpt.

100,-

Inhoud

Het minimum pakket draait volledig om snelheid. In 12 beknopte hoofdstukken leggen we je uit hoe jij als Passivist de beurs op gaat.

De eerste hoofdstukken behandelen de broodnodige zaken die iedere belegger moet weten. We houden de vaart erin, maar we willen je ook met de juiste kennis op pad sturen. Daarna schakelen we over op de praktijk en helpen we jou bij het openen van een beleggingsrekening, het plannen van je inlegmomenten en het uitkiezen van een mooi setje aandelen. Door de opdrachten te maken die bij elk hoofdstuk horen, ben jij daadwerkelijk aan het beleggen voordat het laatste hoofdstuk voorbij is!

Als kers op de taart krijg je van ons nog een paar slimme trucs mee. Die noemen wij Power Plays en helpen jou nog wat extra rendement uit jouw beursavontuur te halen. Samen met het handboek dat je van ons meekrijgt heb jij dan een plan in handen dat je de komende decennia met minimale inspanning kunt volgen.

Maar we nemen niet direct afscheid. Nog 3 maanden lang blijft jouw account actief zodat je nog eens een video kunt terugkijken wanneer je dat wilt.

Het Minimum pakket. De snelste manier om zelf te leren beleggen.

Ideaal voor…

Iedereen die het eigenlijk veel te druk heeft om te beleggen. Met het minimum pakket ben je in een paar uur begonnen en volg je een tactiek die slechts een paar minuten per maand aan inspanning vraagt. Zodat ook jij jouw vermogen kunt zien groeien, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Doe de test en vind jouw pakket!Ben jij benieuwd of je het snelste, het meest gekozen of het best beoordeelde pakket moet hebben? Doe dan onze zelftest en kom er binnen een paar vragen achter welk pakket bij jou past!