Doneren

Beursbaas is er voor jou! Maar jij kunt er ook zijn voor ons, door te doneren. Zo laat jij zien hoe tof je ons vindt en kunnen wij nog meer bazen helpen.

Doneren aan beursbaas

Deel je winst met ons, dan delen wij nog meer kennis!

doneren aan beursbaas

Doe iets terug

Voor alle bazen op de beurs, lezers van de blog, kijkers van de video’s en fans van Beursbaas die iets terug willen doen voor de hulp en kennis die wij hebben gedeeld, is er de optie om te doneren aan Beursbaas. Op die manier kun jij jouw nieuwverdiende fortuin en bazenvreugde met ons delen.

Dus heb jij met onze hulp eindelijk die stap naar de beurs weten te maken, schroom dan niet om die vreugde met ons te delen in de vorm van keiharde euro’s. Wij zijn blij met ieder bedrag dat jij over hebt voor onze hulp.

Doneren is simpel

Ons doel is het om jouw leven als belegger zo simpel mogelijk te maken. Dus hebben we er uiteraard voor gezord dat doneren ook een eitje is. Volg de onderstaande stappen en het is zo gepiept.

STAP 1

Bedenk hoeveel euro jij wilt doneren voor alle hulp en kennis die wij jou bieden.

STAP 2

Vul dat bedrag in op onze donatie pagina.

STAP 3

Vul je gegevens in en rondt de betaling af.

Wij zullen je eeuwig dankbaar zijn voor je vrijgevigheid. 100% van de donaties gebruiken wij om onze eigen Beursbaas beleggingsportefeuille mee te spekken, waarvan we regelmatig een update geven op onze LinkedIn pagina. Jij gaat jouw euro’s dus nog live terugzien op de beurs!

Alle reden dus om iets terug te doen voor de hulp die wij bieden en te doneren aan Beursbaas. Het kan altijd, overal en zo vaak als jij wilt. Doe het nu!