Bepaal in september zelf de prijs die jij betaalt!

De multinationals van de toekomst zo vroeg mogelijk aan de haak te slaan. Dat is de natte droom van elke parelvisser. Het levert een goed rendement en een geweldig verhaal op. Een parelvisser hoeft het maar een paar keer bij het juiste eind te hebben om met de winsten van die klappers een bovengemiddeld rendement op het scorebord te zetten. Ga jij voor de grote klapper? Scout dan de beste groei aandelen als Parelvisser!

Profiel

De Parelvisser is het beleggersequivalent van de mensen die in de rij staan voor de laatste technologische snufjes en gadgets altijd als eerste in huis hebben. De zogenoemde innovators. Naast dat ze willen profiteren van de enorme groei die een bedrijf kan meemaken als jij er vroeg bij bent wanneer ze net beginnen, is het voor deze beleggers ook een erekwestie om als eerste te investeren.

Wanneer de parelvisser een aandeel op het oog heeft, zal die daar niet makkelijk over op kunnen houden. Heel de omgeving moet weten dat zij het nieuwste van het nieuwste hebben gevonden en wordt getrakteerd op een enthousiaste vertelling van waarom dit bedrijf het helemaal gaat maken. Vaak is dat verhaal half gebaseerd op feiten en half op verwachtingen. Intuïtie maakt het verschil tussen een goede en slechte parelvisser.

Niet alles wat de parelvisser aanraakt zal in goud veranderen. Ze hebben echter maar een paar klappers om het extra rendement en de mooie verhalen voor een hele beleggingscarrière binnen te tikken.

Scout de beste groei aandelen als Parelvisser!

Beroemde Parelvisser: Peter Thiel

Nadat hij als medeoprichter van PayPal een vermogen had vergaard, is Peter Thiel als investeerder aan de weg gaan timmeren. Hij was de eerste die het opkomende Facebook van financiering voorzag en verstrekt als durfkapitalist geld aan jonge ondernemers met wilde ideeen.

Zo investeerde hij ooit een half miljoen in een bedrijf dat drijvende steden wilde bouwen die in internationale wateren autonoom zouden kunnen functioneren. Door privé te investeren in opstartende bedrijven is hij meestal het stadium van de beursnotering al voor en is hij dus al aandeelhouder voordat iemand anders dat is. Op deze manier houdt Peter Thiel er een uiteenlopende verzameling van beleggingen op na die allemaal een onconventionele doorbraak proberen te bewerkstelligen in een markt die velen van ons als vastgeroest zouden kunnen beschouwen.

Word een Parelvisser!

Wil jij gaan beleggen als een parelvisser? Dan kun je bij Beursbaas kiezen uit alle verschillende pakketten.

Met ons standaard pakket ga je zelf aan de slag, krijg je alle achtergrondinformatie van het beurswereldje en krijg je stap voor stap uitgelegd hoe jij als parelvisser de beurs op gaat. Daarbij leer je ook wat jou als parelvisser onderscheidt van de andere tactieken.

Wil je ook nog begeleiding van een onlinetrainer of zelfs een coach die één-op-één met jou aan de slag gaat? Ga dan voor ons extra of premium pakket.

Scout de snelste groeiers en ga aan de slag als parelvisser!

Doe de test en vind jouw tactiek!Ben jij benieuwd of je het beste voor dividend kunt gaan als collectant, de wind in de rug pakt als een trendvolger of opkomend talent wilt binnenhengelen als parelvisser? Doe dan onze zelftest en kom er binnen een paar vragen achter welke tactiek bij jou past!