Begin!

Met de tijd aan jouw zijde kan een beursavontuur niet mislukken. Begin daarom zo vroeg mogelijk met beleggen.

begin met beleggen

“Het perfecte moment om te beginnen is nu!”

Stap voor stap

Wij hebben alles wat wij weten over succesvol beleggen verpakt in onze video’s. Vanaf de eerste aflevering nemen we jou stap voor stap mee in het wondere wereldje van de beurs.

Het enige dat jij hoeft te doen is bij het begin beginnen en de opdrachten uit te voeren. Wacht niet langer, schuif die smoesjes aan de kant en begin met beleggen!

Seizoen 1 staat klaar!

Op ons YouTube kanaal kijk jij de serie #lerenbeleggenmetbeursbaas. Hierin komen de basisbegrippen voor iedere belegger voorbij en bouwen we video voor video aan jouw eigen aandelenportefeuille. Stap voor stap helpen we jou om je eigen beursavontuur te starten en aan de slag te gaan met de tactiek van de passivist.

Wij houden het in dit eerste seizoen bij de basis en leren jou te beleggen als een passivist. Dat is veruit de makkelijkste en minst tijdrovende manier om een beursavontuur te beginnen. Met 12 afleveringen leer jij op een simpele manier beleggen en ben je voor het einde van de laatste video ook daadwerkelijk begonnen aan jouw eigen beursavontuur!

Aarzel dus niet langer en begin met beleggen. Jij kunt dit!